<h2>Η Εταιρεία</h2><p>Aξιοποιούμε την κάθε μέσο και κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα.  Το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση δημιουργίας.  Εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katarodestan.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μάρμαρα</h2><p>Διαχρονική Αξία με Ελληνικά και εισαγώμενα μάρμαρα άριστης ποιότητας για καθε χώρο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katarodestan.gr/more2.php?l=el&id=8855' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Εργασίες</h2><p>Μάρμαρα, Πέτρα, Γρανίτες, Πλακάκια</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katarodestan.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Κεραμικά Πλακάκια

 

Υπέροχη Αισθητική
Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή με φυσικούς χαλαζίες και τεχνογρανίτες,  ιδανικούς για όλα τα γούστα, ακόμη και για τους απαιτητικούς προμηθεύουμε και τους πλέον σπάνιους γρανίτες.

 

Το όνομα Γρανίτης προέρχεται από την λατινική λέξη granum,
δηλαδή ο κόκκος από την κοκκώδη υφή του.

Ο γρανίτης είναι φυσικό πυριγενές, πλουτώνιο πέτρωμα με κοκκώδη ιστό και όξινη σύσταση με μεγάλη σκληρότητα.  Δημιουργήθηκε από την στερεοποίηση και κρυστάλλωση του μάγματος στο εσωτερικό του φλοιού σε μεγάλο βάθος.
Λόγω της σκληρότητάς του, ο γρανίτης χρησιμοποιείται ευρέως ως αξιόπιστο διακοσμητικό υλικό.

ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΕΣ, Κύθηρα 80100 / Αττικής
Τηλέφωνο: 2736033069
Κινητό: 6936641422