<h2>Η Εταιρεία</h2><p>Aξιοποιούμε την κάθε μέσο και κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα.  Το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση δημιουργίας.  Εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katarodestan.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μάρμαρα</h2><p>Διαχρονική Αξία με Ελληνικά και εισαγώμενα μάρμαρα άριστης ποιότητας για καθε χώρο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katarodestan.gr/more2.php?l=el&id=8855' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Εργασίες</h2><p>Μάρμαρα, Πέτρα, Γρανίτες, Πλακάκια</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katarodestan.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Γρανίτες

 

ΓΡΑΝΙΤΕΣ
Μεγάλη ποικιλία από γρανίτες, σε φανταστικά χρώματα


Γρανίτες

ΓΡΑΝΙΤΗΣ AMARELLO ORNAMENTAL

Χώρα προέλευσης: Βραζιλία
 
Ο γρανίτης Amarello ornamental έχει προέλευση τη Βραζιλία, η χρωματική του γκάμα είναι πλούσια σε αποχρώσεις του γκρι, κίτρινου κρεμώδες και μπέζ που του προσθέτει υπέροχους τόνους ζεστασιάς. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικός γρανίτης και συνιστάται τόσο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ακόμη και σε κλίματα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Οι χρήσεις του μπορούν να περιλαμβάνουν πάγκους, δάπεδα, αρμοκάλυπτα και άλλα έργα διακόσμησης.

ΓΡΑΝΙΤΗΣ San Fransisco Real

Χώρα προέλευσης: Βραζιλία
 
Ο γρανίτης San Fransisco Real χαρακτηρίζετε από τις αντιθέσεις του λευκού και του μαύρου. Οι μαύρες και γκρι φλέβες του έρχονται σε έντονη αντίθεση με το πορσελάνινο λευκό φόντο, κάνοντας τον μια εξαιρετική επιλογή για πάγκους γρανίτη, και  σε ένα πλήθος διαφορετικών εφαρμογών. Ο San Fransisco Real μπορεί επίσης να γίνει μια εξαιρετική επιλογή ως υλικό δαπέδων, είτε για τοίχους, εσωτερικά ή εξωτερικά.

Γρανίτης Salvatiera
 
Χώρα προέλευσης: Ισπανία

Γρανίτης Rossa Porrino

Χώρα προέλευσης: Ισπανία
 
Τα ζωηρά χρώματα αυτού του γρανίτη, η μεγάλη αντοχή και σκληρότητα του, η εξαιρετική λάμψη και στιλπνότητα του μετά από στίλβωση, είναι ιδιότητες που διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας των πυριτικών συστατικών που περιέχει.
 
Η ομοιοχρωμία του, καθώς και η δυνατότητα χρωματικών συνδυασμών με άλλα υλικά, ανάμεσα στα οποία και τα μάρμαρα, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσελκύουν το ενδιαφέρον αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

Γρανίτης Verde Eucalyptous

Χώρα προέλευσης: Βραζιλία
 
Το γλυκό χρώμα του ευκάλυπτου, με τα όμορφα γκριζωπά νερά και μικρές πορφυρές πινελιές είναι που χαρακτηρίζουν τη χρωματική γκάμα του γρανίτη Verde Eucalyptus . Χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Γρανίτης Baltic Brown

Χώρα προέλευσης: Φινλανδία
 
Η ιδιάζουσα δομή του γρανίτη Baltic Brown είναι ένα εξαιρετικό μείγμα στρογγυλών καφέ – μαύρων, με μικρές κηλίδες του ελαφρύ γκρι κρυστάλλων, κάτι που καθιστά το υλικό μοναδικό και περιζήτητο διεθνώς σε μικρά και μεγάλα έργα. Χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διατίθεται σε πλάκες, πλακίδια τυποποιημένων και ειδικών διαστάσεων.

Γρανίτης Blue Perl
 
Χώρα προέλευσης:Νορβηγία
 
Αυτός ο γρανίτης από τη Νορβηγία, διαθέτει αποχρώσεις κρυστάλλων του μπλε, του γκρι και λίγο μπεζ. Ο γρανίτης Blue Pearl  είναι ανθεκτικός  και κατάλληλος για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, επίσης αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την επένδυση εξωτερικών τοίχων.

Γρανίτης Multicolor Red

Χώρα προέλευσης: Ινδία
 
Εύκολα θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε το “bestseller” των φαντεζί πολύχρωμων υλικών. Ο γρανίτης Multicolor red έχει σκούρα κυματοειδή νερά. και συνήθως χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους.
Διατίθεται σε πλάκες και σε πλακίδια ειδικών διαστάσεων.

Γρανίτης Nero Africa
 
Χώρα προέλευσης: Νότια Αφρική
 
Το δημοφιλέστερο μαύρο, με μικορο-κρυσταλλική ομοιόμορφη δομή, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για πλήθος εφαρμογών. Ο γρανίτης Nero Africa χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διατίθεται σε πλάκες και σε πλακίδια ειδικών διαστάσεων.

Γρανίτης Azul Macauba

Χώρα προέλευσης: Ιταλία
 
Ο γρανίτης Azul Macaubas έχει ιταλική προέλευση, χαρακτηρίζετε για τις υπέροχες διακυμάνσεις του χρώματος μπλε, και είναι διαθέσιμη γυαλισμένο σε πλάκες πάχους των δύο 2 και 3 εκατοστών. Αυτός ο ανθεκτικός ιταλικός γρανίτης είναι ιδανικός για περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, εξωραϊσμού, και εσωτερικά έργα, συμπεριλαμβανομένων πάγκων, και του δάπεδου.

Γρανίτης Azul Imperial

Ο γρανίτης Azul Imperial απευθύνετε για διακόσμηση υψηλής αισθητικής για το σπίτι σας,  κεντρικά γραφεία, κορυφαία κλαμπ, πολυτελείς βίλες. Είναι πανέμορφος και δημιουργεί περίτεχνα σχέδια, στο δάπεδο, στις σκάλες, μετόπες, πλάκες, πάγκους, πλακάκια,  δάπεδα, τοίχους.

Γρανίτης Emerald Pearl
 
Χώρα προέλευσης: Νορβηγία
 
Ο Emerald Pearl είναι ένας από τους πλέον δημοφιλής γρανίτες διεθνώς. Έχει μικρές χρωματικές διακυμάνσεις, και αποτελείται από πράσινες κηλίδες με αργυρές αποχρώσεις του λευκού και του γκρι. Αυτός ο γρανίτης είναι ιδανικός τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική χρήση.

 

 

 


ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΕΣ, Κύθηρα 80100 / Αττικής
Τηλέφωνο: 2736033069
Κινητό: 6936641422